Becsengettek a Jázmin Iskolában

Szerző: Ábrahám Ágnes

"Izgatott kisgyermekek, szülők és pedagógusok töltötték meg szeptember elsején reggel a Vaszary János Általános Iskola Jázmin Utcai Tagintézményének udvarát, ahol a negyedik osztályosok vidám tanévköszöntő műsorával indult el a 2016/17-es tanév.

Az intézményben alsó tagozatos nevelő-oktató munka folyik, így idén is érkeztek első osztályosok az iskolába. A megnyitó azonban egyben búcsú is volt, hiszen az eddigi intézményvezető, Majlingerné Vodál Zsuzsanna visszavonult, őt az ünnepségen Rozmann Edit intézményvezető, és Michl József polgármester is köszöntötte. Majlingerné Vodál Zsuzsanna 37 évig dolgozott az iskolában, melynek 21 évig állt az élén. Fontos volt számára, hogy saját maga, kollégái, és az intézmény is folyamatosan fejlődjenek. Számos pályázatban látott meg lehetőséget, melyekkel élt is, sok közös programot teremtett, például az erdei iskolákat. Megszervezte a Jázmin bálokat, felkutatta azokat a támogatókat, akik segítették az intézményt, szorgalma nyomán tornaszobával és játszótérrel is bővült az iskola. Fáradhatatlan munkájával sok tatai kisgyermek iskolás éveit tette feledhetetlenné, tartalmassá. Kívánunk neki egészségben eltöltött, sok boldog nyugdíjas évet!

Az iskolát a jövőben a megbízott igazgató, Hegedüsné André Zsuzsa vezeti, 2017. január 1-ig. Az új tanévet 214 fővel kezdi a Jázmin Iskola."

Tata város honlapjáról