Szőgyén – Tata Sport nap

2011. április 29-én

Április 29-én rendezték meg a tavaszi hadjárat emléknapjainak keretében a hagyományosnak mondható sportvetélkedőt Tata és Szőgyén, valamint a környező települések tanulói között. Városunkat a Vaszary János Általános Iskola, valamint tagintézményének, a Jázmin Utcai Általános Iskola tanulói képviselték. A tatai csapatot Gyüsziné Keller Klára és Kálmánné Kamenyiczki Anikó vezette.

A megérkezést követően, valamint egésznap kellemes és szívélyes vendéglátásban részesültek mind a tanulók, mind pedig a kísérő tanárok.

A sokszínű vetélkedők keretében a „kis” jázminosok nagy sikert arattak.

Mindent nyertek, minden kupát vittek. – szólhatnánk sportnyelven. Mind a versenyen, mind pedig az eredményhirdetés során a tatai, és főleg a Jázmin utcai tanulók fegyelmezetten,

tisztelettudóan viselkedtek.

Vendéglátóink ezek után is kitettek magukért. Nagyon finom és bőséges ebéd keretében

beszélhették meg a verseny tanulságait a gyerekek és a pedagógusok. Dicséret és köszönet a verseny megrendezéséért és lebonyolításáért.

A Tata – Szőgyén Sportnap keretében megrendezett Sportjátékok csapatban versenyszám résztvevői:

Dupcsik Réka, Farkasdi Boglárka, Karsai Bernadett, Mészáros Ágnes, Szeiler Anett és Nikolett, Iffiú Lóránt, Osvald Gergő, Pintér Bence, Pölöskei Dávid, Zeőke-Szőke Barnabás.

Gyüsziné Keller Klára